elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí inicia la seua VI Ruta de la Tapa amb 18 bars participants

Betxí inicia la seua VI Ruta de la Tapa amb 18 bars participants

  Ja està tot preparat per iniciar la VI Ruta de la Tapa i del Muntadet de Betxí. Enguany han sigut 18 els establiments que s'han volgut sumar a esta cita ja imprescindible en el calendari d'actes betxinenc que enguany s'ha adelantat uns mesos per les dates de Pasqua i de la Magdalena.

  Durant les pròximes quatre setmanes, en concret des del 17 de febrer fins al 12 de març, els bars competiran per elaborar la millor tapa, sabedors que el guanyador tindrà un trofeu dissenyat per l'artista local Alfonso Jiménez i un viatge per a dues persones. D'esta forma, i al preu de 2,5€ la tapa més la beguda, la població es prepara per eixir al carrer un any més i participar activament de la ruta gastronòmica.

  Yoli Milla, regidora del Xicotet Comerç, ha destacat que "enguany esperem un gran ambient als locals i als carrers, ja que sis anys després de l'inici d'esta iniciativa podem afirmar que ja està consolidada i que és una cita marcada en roig en el nostre calendari local".

  Entre les novetats d'esta edició destaquen la gran quantitat d'actes programats paral·lelament per complementar l'oferta gastronòmica, com una xerrada sobre dietètica i nutrició, un taller de cuina per a xiquets o la reedició del showcooking que tant d'èxit va tindre l'any anterior. Però sense dubte la cita que major expectació ha despertat entre els betxinencs és el concert del millor tribut a Joaquín Sabina, que tindrà lloc el proper divendres 3 de març en la sala 1964.

  En definitiva, Betxí es prepara per a gaudir durant les pròximes setmanes de tot un ampli ventall d'actes al voltant de la gastronomia. A més, els participants podran veure's recompensats amb el sorteig d'un viatge per als que completen tota la ruta i amb un premi per als autors de la fotografia que més seguidors tinga en les xarxes socials.

  Pujar