elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí impulsa l’esport local amb un considerable augment de les subvencions als clubs de la població

Betxí impulsa l’esport local amb un considerable augment de les subvencions als clubs de la població
  • El consistori destina 19.000€ per igual als clubs de futbol i handbol, un 100% i un 40% més respectivament que l’any anterior

L’Ajuntament de Betxí ha fet efectiu el pagament dels convenis signats amb els diversos clubs del municipi.  Entre d’altres, cal destacar l’equiparació econòmica duta a terme entre les dues entitats esportives més grans de la població, el futbol i l’handbol que, en ambdós casos, ingressaran 19.000€ de les arques municipals, lluny dels 9.750€ i 14.000€ que es van destinar l’any anterior. 

El que es pretén per part del consistori és, entre d’altres, que les escoles de l’esport base estiguen dins dels seus respectius clubs, per tal que puguen ser gestionats de forma més directa i prenent les decisions que consideren més oportunes. En este sentit, cal recordar que l’escola de futbol base va retornar al C.D. Betxí després d’un període en què va ser gestionat per l’Ajuntament.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat “la gran labor que tots els clubs esportius del poble fan, especialment entre la gent més jove, per això cal seguir recolzant-los i animant-los a continuar en la seua tasca”.  El primer edil ha subratllat que “tant el futbol com l’handbol tenen més de 100 alumnes en els equips base i és fonamental inculcar-los l’esperit esportiu i solidari”.

A banda d’estos dos convenis, el consistori també ha fet efectiu el pagament al Club Gimnàstic que, després d’uns anys amb una ajuda especial per fer front a l’adquisició d’una moqueta de competició professional, han retornat a l’acord inicial.

Pujar