elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí continua fomentant el comerç local amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana

Betxí continua fomentant el comerç local amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana
  • El consistori promourà diverses accions per a destacar els avantatges de comprar en aquests establiments

L'Ajuntament de Betxí ha posat en marxa diferents accions per a fomentar el comerç local, com ja ha fet en anys anteriors. En aquesta ocasió, compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, que subvencionarà part del projecte.

D'una banda, l'Associació de Comerç Local de Betxí repartirà centenars de bosses reutilitzables entre els seus clients amb el lema ‘el petit comerç fa gran al poble’.

D'altra banda, a través de les xarxes socials, es durà a terme una campanya per a conscienciar de la importància, valors, i avantatges de comprar en aquests establiments i, per tant, fomentant el comerç de proximitat. Es destaca l'evitar aglomeracions, els desplaçaments curts, l'estalvi de temps i, sobretot, l'ajuda a mantenir l'economia local i la unió entre veïns.

En aquest sentit, la regidora de Petit Comerç, Yolanda Milla, ha destacat que “és un orgull que l'ajuntament mantinga el seu compromís amb el comerç local any rere any, que promoga la compra de proximitat i continue impulsant el negoci i l'economia del poble”.

Pujar