6 de juny de 2020 6/6/20

Betxí completa el projecte “Patis vius” en l’escola infantil

Betxí completa el projecte “Patis vius” en l’escola infantil - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Betxí completa el projecte “Patis vius” en l’escola infantil - (foto 2)

  L'Ajuntament de Betxí continua apostant decididament per canviar de forma radical la fesomia de l'escola pública i l'oferta lúdica dels patis. En este sentit, l'últim projecte que s'ha posat en marxa des de la regidoria d'Educació és l'anomenat "Patis vius", que consisteix a fomentar el joc creatiu i cooperatiu per tal que tot l'alumnat se senta integrat en el moment de l'esbarjo i trobe el seu lloc al pati.

  Des d'aquesta premissa, s'han pintat diferents jocs al terra tenint en compte els centres d'interés de l'alumnat, per tal de contribuir a crear un espai de socialització no sexista i integrador que fomenta l'aprenentatge, la convivència i la creativitat i el joc lliure.

  Àngels Rius, la regidora delegada, s'ha felicitat "per poder promoure un canvi radical de fesomia i d'oferta dels patis públics i per ampliar el ventall de possibilitats a l'hora de jugar per als més menuts".

  En estos ja s'han realitzat dos jocs pintats al centre d'infantil, el piset i el circuit de cotxes. En ambdós casos la superfície dels dissenys es poden ampliar i personalitzar segons els interessos dels més menuts, ja que fins i tot poden participar directament en l'elecció dels jocs i els espais. En una segona fase, s'actuarà al pati de l'EPA, amb la configuració d'un gran mural en què participaran tots els alumnes.

   

  Pujar