elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí comença a repartir els primers 92.000 euros del Pla Resistir

Betxí comença a repartir els primers 92.000 euros del Pla Resistir
  • 41 comerços de la localitat rebran les ajudes directes

L'Ajuntament de Betxí ha anunciat que s'han començat a pagar les ajudes directes del Pla Resistir, amb les que es pretén ajudar als autònoms i empreses més afectades per la Covid-19, com l'hostaleria, l'oci, els centres esportius o el comerç tèxtil, entre altres.

En la localitat de la Plana Baixa, aquesta subvenció es repartirà, al principi, entre 41 empreses locals que complien els requisits de la primera convocatòria. El pla consisteix en un pagament directe a cada propietari més una quantitat fixa per cada treballador afiliat a la Seguretat Social.

Més enllà d'aquest primer pagament, el consistori va comunicar que posa en marxa la segona fase del pla, amb l'objectiu que també accedeixen a les ajudes aquells comerços que al principi no complien algun requisit i, a més, podran presentar-se les empreses d'alguns sectors que no estaven contemplats en la primera convocatòria.

L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha afirmat que “s'activa la segona fase amb l'objectiu d'esgotar tots els fons previstos del projecte i així ajudar a més autònoms i pimes que porten molt de temps fent un gran esforç”. D'aquesta manera, Betxí assegura repartir al complet els 150.000 euros del Pla Resistir, i que es puguen beneficiar de les ajudes el major nombre de comerços locals possible.

Pujar