elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí celebra la degustació de productes locals amb un èxit de participació

Betxí celebra la degustació de productes locals amb un èxit de participació
  • S'han cobert totes les places per a l'activitat que l'Ajuntament ha proposat per a promocionar el comerç local durant el Nadal

L'Ajuntament de Betxí ha realitzat el tast de productes locals, una de les activitats programades durant les celebracions de Nadal, amb un èxit de participació, ja que s'han cobert les seixanta places disponibles.

El consistori ha volgut promocionar el comerç local i de proximitat durant aquestes dates perquè les veïnes i veïns del municipi coneguen de primera mà els productes que s'elaboren en la localitat. En aquest sentit, Carla Nebot, alcaldessa del municipi, ha assenyalat que “apostem pel Quilometro 0, ja que a Betxí podem trobar tot el necessari entre totes les nostres botigues i artesans, que són molts i de qualitat”.

En la degustació han participat els comerços Ca La Tia Rosa, Ca Boqueta, Forn de Teresa, Forn del Rull, Forn Candido, Pates Artesanales Casa Julia i Mermeladas Amadeo.
Nebot també ha destacat que “és important fomentar els productes locals i amb aquestes activitats volem acostar els nostres negocis al major nombre de persones possible i amb la participació a aquesta degustació queda demostrat que els nostres veïns també són conscients que cal reforçar aquest tipus de comerç”.

Més enllà d'aquesta degustació, la setmana pròxima es realitzarà el tast de vins el dia 4 de gener i es tancaran les festes de Nadal amb la tradicional cavalcada de Reis del dia 5.

 

Pujar