elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí augmenta la subvenció anual als tres principals clubs esportius del municipi

Betxí augmenta la subvenció anual als tres principals clubs esportius del municipi
  • L'Ajuntament incrementa el seu compromís social, cultural i esportiu amb els clubs de futbol, handbol, gimnàstica i la UMB en 2023

L'Ajuntament de Betxí continua preparant el pressupost municipal de 2023 i, entre altres assumptes, ha plantejat un increment de les subvencions als principals clubs esportius de la localitat. D'aquesta manera, el CD Betxí de futbol, l’Handbol Betxí i el Club Gymnàstic Betxí rebran un 15% addicional respecte a l'any passat.

D'altra banda, en l'àmbit cultural també s'incrementa de la mateixa manera, un 15%, la subvenció anual per a la Unió Musical de Betxí, la banda de música de la localitat. Cal recordar que la UMB va estrenar l'himne del municipi l'any passat, compost pel director de la banda i va suposar un fet històric.

Amb aquesta acció, el consistori continua amb el seu compromís social, cultural i esportiu, com ha demostrat durant els 12 anys que l'equip que lidera Alfred Remolar està al capdavant del govern local.

En aquest sentit, Remolar ha assenyalat que “som conscients de la importància que tenen aquests clubs i associacions al nostre poble, la quantitat de veïns que formen part d'ells i és la nostra obligació i tenim el compromís d'afavorir el seu desenvolupament i creixement, ja que són portadors del nom de Betxí, la nostra història i valors fora de la nostra localitat”.

Pujar