elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí acull l'octava edició del festival Guitarra i Vi al Palau-Castell

Betxí acull l'octava edició del festival Guitarra i Vi al Palau-Castell
  • Tres jornades, el 1, 8 i 15 de juny seran els concerts amb la música i el vi com a acompanyant

MÉS FOTOS
Betxí acull l'octava edició del festival Guitarra i Vi al Palau-Castell - (foto 2)
Betxí acull l'octava edició del festival Guitarra i Vi al Palau-Castell - (foto 3)

Després de set edicions d'èxit d'assistència, arriba l'octava edició del Festival Guitarra + Vi al Palau-Castell de Betxí aquest mes de juny amb tres cites obligades per a gaudir de la millor música de guitarra, acompanyat d'una degustació de vi.

L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, ha animat als veïns i veïnes del municipi i visitants a participar d'un festival que “ha esgotat les entrades en les passades edicions i que fusiona la música, el vi, i l'entorn tan característic del Palau. Una conjunció perfecta per a gaudir de tres jornades en el nostre municipi”.

El Festival Guitarra + Vi comptarà amb tres jornades en els tres primers dissabtes del mes de juny. L'1 de juny a les 19.30 hores serà el torn de Tom Kerstens. Un concert que estarà marinat amb els caldos del celler Domini de Loalva. Kerstens és una de les figures més importants en el món de la guitarra a Anglaterra.

El dissabte 8 de juny les 19.30 hores la música la posarà Petr Vit, i es podrà degustar els vins del celler Terrasses de Outeiro. El músic txec serà l'encarregat de posar els acords de la guitarra per a esta jornada. I finalment, el dissabte 15 de juny, a les 20 hores, arriba el concert de Illian Panebianco, amb el celler Terrasses de Outeiro

La primera edil ha recordat que “tots els concerts estaran acompanyats per una degustació de vins, alhora que gaudir del paisatge del Palau-Castell de Betxí en el qual ja ha acabat tota la seua reforma”.

El preu de les entrades és de 5 euros per a cada sessió i l'abonament serà de 12 euros per a les tres sessions. Les reserves es poden realitzar a la Biblioteca Municipal de Betxí.

Pujar