elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Betxí acollirà en 2023 la Copa del Rei de Coloms Esportius

Betxí acollirà en 2023 la Copa del Rei de Coloms Esportius
  • La Federació Espanyola de Colombicultura ha triat aquest municipi castellonenc per a la 71 edició del campionat d'Espanya

Betxí serà en 2023 l'epicentre nacional de colombicultura en haver estat triada com a seu de la 71 edició del Campionat d'Espanya de Coloms Esportius Copa Sa Majestat el Rei.

Així ho va anunciar Javier Prada de Conflent, president de la Real Federació Espanyola de Colombicultura, durenta la clausura del campionat de 2022 que va tenir lloc a Múrcia en el qual tres coloms de la Comunitat Valenciana van aconseguir pujar-se al podium.

D'aquesta manera, el Club de Colombicultura La Betxinense de Betxí, que presideix Pascual Sanahuja Vicent, serà l'amfitrió d'aquest campionat nacional.

Cal recordar que la federació territorial de la Comunitat Valenciana havia proposat quatre localitats per a albergar aquest esdeveniment en la seva 71 edició com són Dolores, Torís, Senyera, i Betxí, sent aquesta última la triada finalment per la junta directiva i comissió de competició de la federació espanyola de colombicultura.

Pujar