elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriben a Betxí les festes més esperades en honor al Santíssim Crist de la Pietat

Arriben a Betxí les festes més esperades en honor al Santíssim Crist de la Pietat
  • Música, esport, exposicions i bous al carrer centren un ampli programa per a tots els públics

Betxí ja ha iniciat els primers actes de les festes majors en honor al Santíssim Crist de la Pietat que la població celebra durant el mes de setembre, que comptaran amb Mar Linares Aixeta com a pregonera de les festes.

Les jornades ‘Imaginem Betxí cap al 2030’, una taula redona sobre experiències de dinamització, la presentació del Teatre del Palau Castell de Betxí o la IX Gala de l'Esport Local, activitats esportives, activitats solidàries, una exposició de pintura, el concert de la Unió Musical de Betxí o la Romeria al Calvari d'Onda, han sigut alguns dels actes que han obert la programació de les festes de la normalitat, les més esperades per tota la població.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha assenyalat que s'han preparat una important quantitat d'actes “per a tots els gustos i totes les persones, des dels més xicotets fins als més majors”, així com la macrofesta l'últim dissabte, dues entrades de bous salvatges o el concurs de disfresses que enguany començarà a la vesprada.

Per part seua, el regidor de Festes, Rubén de la Rosa, ha destacat que repartiran gots reutilitzables i realitzaran una campanya d'igualtat per a una celebració sense discriminació.

Programació de les festes de setembre

Amb el muntatge de cadafals, el passat 12 de setembre, Betxí arranca l'ambient festiu d'una localitat que preveu una important agenda festiva en la qual destaca el concurs d'escacs, la nit de serenata amb la Rondalla de Betxí, activitats esportives com a handbol i la presentació del llibre ’50 maraton! I llaura… què em contes?’ de Rafael Mollar i Gumbau.

Música amb els DJ Pascual Herrera i Briz, Moron’s Five i DJ Txema, el correfocs, el tribut a Extremoduro o els bous al carrer, centren la intensa programació festiva en honor al Santíssim Crist de la Pietat de Betxí.

La programació completa ACÍ.

Pujar