3 d’abril de 2020 3/4/20

Arriba l’equipament del Centre de DIA

Arriba l’equipament del Centre de DIA - (foto 1)

    Hui s'ha fet realitat l'arribada de l'equipament tècnic i de mobiliari necessari per posar en funcionament el Centre de DIA de Betxí. Després de l'anunci que el consistori havia aconseguit una subvenció de 18.000€ per part de la Generalitat Valenciana per completar l'edifici, este matí s'ha descarregat l'últim dels paquets que s'havien inclòs en la partida.

    D'esta forma, entre el mobiliari es poden trobar taules i cadires, sofàs i armaris i prestatgeries necessaris per a les futures oficines del centre. Així mateix, entre els aparells tècnics i mèdics hi ha otoscopis, fonendoscopis, termòmetres, camillers i desfibril·ladors, entre altres.

    Esta subvenció arriba pocs dies després de la reunió que va mantindre l'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, i la Vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, per marcar la línia de treball i poder posar en funcionament el Centre de DIA. "La sintonia entre la Generalitat i Ajuntament és total i per tant estic segur que aconseguirem l'objectiu que perseguim des de fa molt de temps".

    Remolar s'ha mostrat optimista de cara al futur més immediat, "tot i que sabem que el Centre ha estat tancat durant molt de temps i cal una aposta decidida per activar-lo". Cal recordar que l'edifici va ser inaugurat en 2011 i durant alguns anys ha tingut tancades les portes fins que l'equip encapçalat per Remolar hi va traslladar el personal de serveis socials per atendre els veïns i veïnes de la localitat.

    Pujar