elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el Transbetxí, el singular ral·li de 'motorets'

Arranca el Transbetxí, el singular ral·li de 'motorets'
  • La popular carrera s'ha inaugurat amb la presència del cònsol alemany

MÉS FOTOS
Arranca el Transbetxí, el singular ral·li de 'motorets' - (foto 2)

Betxí torna a encendre els motors dels populars vehicles del Ral·li Transbetxí i, com és habitual, s'ha realitzat la tradicional presentació de la competició i dels diferents participants. El divendres a les 19.30 hores es van congregar tots els participants, membres del consistori municipal, centenars de veïnes i veïns i també diferents personalitats.

Entre ells, el cònsol alemany a València, Gaspar Ripoll Ruiz de l'Escala, qui va poder conèixer personalment als pilots alemanys que ja són uns habituals d'aquesta competició i que han acudit any rere any a Betxí des del país teutó amb els seus diferents ‘motorets’.

A més, a l'esdeveniment també va acudir el Director General d'Esports de la Comunitat València, Josep Miquel Moya, per a gaudir d'una de les competicions més originals de la comunitat. També va estar present la Directora de Turisme de Castelló, Marina Montañés.

Després de la presentació, a les 00.00h va arrencar la competició. L'encarregat de donar el tret de sortida va ser el diputat provincial, Ignaci Garcia, qui també va acudir a l'acte inaugural a la vesprada.

Màxima expectació i diferents personalitats per a presenciar el retorn d'una festivitat que ja és d'interès turístic autonòmic i que any rere any guanya més adeptes, tant competidors com

Pujar