elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Detinguts després de llançar pedres a vehicles en la carretera entre Bétera i Nàquera

Detinguts després de tirar pedres a vehicles en la carretera entre Bétera i Nàquera
Detinguts després de tirar pedres a vehicles en la carretera entre Bétera i Nàquera
  • Llançaven pedres als habitatges com al camió de recollida de residus de l'ajuntament de Bétera, posant en greu risc la integritat del conductor

La Guàrdia Civil de València ha detingut a 3 homes i investigat a un altre per llançar pedres als cotxes mentre circulaven no sols en vies urbanes com en la CV-310 entre Bétera i Nàquera.

Els agents van iniciar a l'abril una investigació per a poder esclarir els fets, practicant i recopilant tot tipus d'indicis per a la localització dels autors.

Fruit de les perquisicions, es va poder esbrinar que es tractava d'un grup de joves de la localitat de Bétera. Aquests no sols llançaven pedres als vehicles, sinó que havien causat actes vandàlics en el nucli urbà de Bétera, on es dedicaven a punxar les rodes i fracturar els espills retrovisors dels vehicles que es trobaven estacionats. Així mateix, llançaven pedres als habitatges com al camió de recollida de residus de l'ajuntament de Bétera, posant en greu risc la integritat del conductor.

A través dels serveis establits i de les intenses gestions efectuades per la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb Policia Local de Bétera, s'ha pogut esclarir un total de 15 fets delictius.

Finalment, la investigació va culminar amb la detenció de 3 homes i investigació d'un altre, amb edats compreses entre 19 i 22 anys. Tots ells de nacionalitat espanyola, per 4 delictes de furt, 9 de danys, 1 d'apropiació indeguda i 1 contra la seguretat viària. A més, els agents van recuperar documentació personal, targetes de crèdit que havien sigut sostretes, 5 bicicletes elèctriques i 2 patinets elèctrics, tot això valorat en 8000 euros aproximadament.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 7 de Lliria.

Pujar