elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les urbanitzacions de Bétera reclamen el Centre Cívic promès a principis de legislatura

Les urbanitzacions de Bétera reclamen el Centre Cívic promès a principis de legislatura
  • La Coalició Mes Camarena - Cube lamenta que s'haja abandonat el projecte i demana als veïns de les urbanitzacions a triar un partit "que els respecte"

MÉS FOTOS
Les urbanitzacions de Bétera reclamen el Centre Cívic promès a principis de legislatura - (foto 2)
Les urbanitzacions de Bétera reclamen el Centre Cívic promès a principis de legislatura - (foto 3)
Les urbanitzacions de Bétera reclamen el Centre Cívic promès a principis de legislatura - (foto 4)

"És just que Mas Camarena i Torre en Conill vulguem un centre de Salut?". És la pregunta que llança Salvador Beltrán, regidor en l'Ajuntament de Bétera per la Coalició Mes Camarena - Cube, partit que ha defensat la necessitat d'instal·lar un centre de salut en aquesta zona, sense que s'haja realitzat fins avui.

Beltrán, en un article traslladat a elperiodic.com, lamenta que l'actual equip de govern ha guanyat "però no amb la justícia i l'equitat, sinó imposant el seu poder". Des de la Coalició reclamen que els 7.000 veïns de la zona sàpien el que està succeint: "ens neguen les inversions dels nostres propis impostos. Els 3 regidors veiem amb impotència com a moció després de moció, votació després de votació ens "piquen", perquè governen per als seus", lamenta Salvador Beltrán.

En la seua argumentació, l'edil explica que al principi el seu equip va donar al govern "un vot de confiança" i va pactar i va negociar amb ells: "Vam votar a l'alcaldessa de Compromís però quan va haver de complir amb el Centre de Salut van començar els problemes". Beltrán lamenta que mentre les urbanitzacions no tinguen més vots per a "pressionar", seguiran sense rebre gens.

Com a mostra d'aquesta situació posen com a exemple el cartell del Centre Cívic on se situarà el centre de salut. En les tres imatges es mostra l'evolució d'aquest projecte, la deterioració del cartell i l'eliminació del mateix, finalment: "Tres fotos i un paradigma de la manera de govern de Compromís, PSOE i Podemos amb les urbanitzacions. La pròxima foto depèn que aquests senyors seguisquen o no governant-nos", conclou l'edil Salvador Beltrán, qui insta als veïns de les urbanitzacions a "triar un partit que els respecte".

Pujar