elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs reclama un pla urbanístic transparent que integre el nucli urbà i les urbanitzacions

Cs reclama un pla urbanístic transparent que integre el nucli urbà i les urbanitzacions
  MÉS FOTOS
  Cs reclama un pla urbanístic transparent que integre el nucli urbà i les urbanitzacions - (foto 2)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) de Bétera Eva Martínez ha reclamat “un pla urbanístic transparent que integre el nucli urbà i les urbanitzacions ja”. Per a l'edila “Bétera necessita d'una doble vertebració en matèria d'infraestructures i transports”. “D'una banda, la del municipi, que és molt extens. D'altra banda, la de tot el conjunt amb la capital valenciana, que requerix una millora urgent i profunda”, ha explicat.

  Martínez ha assegurat que “per a Cs el nou pla és un objectiu prioritari perquè afectarà els fonaments bàsics de la vida del municipi en les pròximes dècades”. “És transcendental ja que delimitarà l'ordenació del territori i la classificació del sòl, afectarà les comunicacions interurbanes i a la xarxa de transport públic així com als recursos hídrics i a la sostenibilitat”, ha concretat.

  No obstant això, ha criticat, “l’equip de govern a penes ho ha publicitat i no està comptant amb l'oposició”. “Exigim transparència perquè, entre altres ens preguntem quins criteris polítics es van a emprar per al desenrotllament del Pla”, ha declarat.

  A més, la regidora ha advertit que “Cs continuarà fiscalitzant la tasca del govern i aportant solucions perquè el futur desenrotllament de Bétera redunde en benefici de tots els seus veïns, visquen on visquen”. En este sentit, ha destacat que “algunes de les millores com l'entrada a Bétera des de l'estació, l'eixida des del psiquiàtric o l'asfaltat de l'oval de Mes Camarena, que pròximament seran una realitat, ixen gràcies a l'acord de Cs amb l'equip de govern”.

   

   

  Pujar