elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre veïnesn comencen a treballar els horts urbans que els han sigut adjudicats

Quatre veïnesn comencen a treballar els horts urbans que els han sigut adjudicats
  MÉS FOTOS
  Quatre veïnesn comencen a treballar els horts urbans que els han sigut adjudicats - (foto 2)
  Quatre veïnesn comencen a treballar els horts urbans que els han sigut adjudicats - (foto 3)
  Quatre veïnesn comencen a treballar els horts urbans que els han sigut adjudicats - (foto 4)

  L'Ajuntament de Bétera ha lliurat ja les claus a 4 veïnes del municipi dels horts urbans perquè puguen començar a cultivar les seues pròpies fruites i verdures per a consum propi.

  La regidoria d'Agricultura ha sigut l'encarregada de posar en marxa aquesta iniciativa que ha triomfat en altres municipis i que s'espera que també a Bétera vaja estenent-se a poc a poc per fomentar l'agricultura ecològica i l'autoconsum.

  Els horts situats a l'avinguda Pont San Martin (davant del nou parc d'esplai), tenen diferents mides, des dels 15 m² els més xicotets fins als 45 m² els més grans. En ells es pot conrear qualsevol producte sempre que no siguen arbres o substànciesprohibides.

  "Encara que el període per a presentar les sol·licituds ha acabat des de la regidoria animem als veïns a què s'acosten a l'ajuntament per apuntar-se i així podrem obrir unes noves bases d'inscripció per a adjudicar les parcel·les desertes", ha explicat la regidora Cristina Ballesteros (PSPV PSOE).

  Les quatre primeres adjudicatàries ja poden treballar el seu nou hort des de les 7.00 hores fins a la posta del sol, i l'adjudicació té validesa fins al 31 de març de 2020.

  Els requisits per poder accedir a una d'aquestes parcel·les són:

  Grup 1: Persones en situació d'atur inscrites al SERVEF.
  Grup 2: Pensionistes o jubilats.
  Grup 3: Entitats sense ànim de lucre de Bétera.

  Pujar