elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de València dóna a Bétera una Bomba Urbana Pesada que serà utilitzada per Protecció Civil

L'Ajuntament de València dóna a Bétera una Bomba Urbana Pesada que serà utilitzada per Protecció Civil
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de València dóna a Bétera una Bomba Urbana Pesada que serà utilitzada per Protecció Civil - (foto 2)
  L'Ajuntament de València dóna a Bétera una Bomba Urbana Pesada que serà utilitzada per Protecció Civil - (foto 3)

  L'Ajuntament de València ha donat un BUP (Bomba Urbana Pesada) a l'Ajuntament de Bétera que la mateixa alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha recollit hui al Parc Central de Bombers acompanyada pels dos representants de l'Associació Protecció Civil Bétera, que seran qui utilitzen este vehicle per a actes de manera preventiva com falles, fogueres i actes amb coets.

  El vehicle urbà, amb capacitat per emmagatzemar 3.500 litres d'aigua, es troba en perfecte estat per poder ser utilitzat en el nostre municipi, "estos vehicles es van retirant i substituint per altres més nous, però seguixen sent útils per la qual cosa es donen a poblacions que poden fer ús d'ells", expliquen des de Protecció Civil.

  El camió estarà a partir d'ara a Frutos Bétera aparcat i en perfecte estat de manteniment per a ser utilitzat pels voluntaris de Protecció Civil en acrtes preventius o a incendis en els quals es requerisca la seua presència com a suport als bombers.

  "Un dels nostres inspectors de la Policia Local va saber que anaven a retirar esta bomba urbana i ens vam posar mans a l'obra per realitzar totes les gestions administratives per poder aconseguir un altre vehicle a Protecció Civil. Després d'alguns mesos de tràmits hui ens el portem a casa. Té 20 anys però està perfectament conservat i és un dels millors vehicles pel que fa a mecànica", explica l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís).

  Ara l'Ajuntament de Bétera estudiarà sol·licitar algun altre vehicle lleuger que també es van a retirar i que poden ser d'utilitat en Bétera.

  Pujar