elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'agrupació de Protecció Civil Bétera es renova i canvia de seu

L'agrupació de Protecció Civil Bétera es renova i canvia de seu

  Des de fa uns mesos l'agrupació de Protecció Civil de Bétera està realitzant alguns canvis interns sent el més important el trasllat de base de l'antiga seu, situada a les Coves de Mallorca, a l'antiga seu de la Creu Roja, situada a l'eixida del municipi direcció a Nàquera.

  Però l'agrupació no només canvia de seu, també disposa de noves incorporacions, un equip renovat i un nou vehicle, en definitiva millors condicions per tornar amb força a realitzar serveis als ciutadans de Bétera.

  "Com agrupació volem agrair l'esforç i el suport que hem rebut per part de l'Ajuntament de Bétera així com de cada persona que forma part del nostre equip i que ha fet possible que este canvi siga una realitat", explica Marta Carreres.

  A hores d'ara els objectius de l'agrupació és augmentar el nombre de voluntaris, per això fan una crida "a totes les persones que tinguen ganes de formar part d'este col·lectiu i així iniciar-se en temes d'emergències que és on podem col·laborar en les necessitats de la població", expliquen.

  La nova ubicació aporta a Protecció Civil Bétera una perfecta accessibilitat a tota la població, així com l'eixida a altres municipis, a més de millor accés per als vehicles i transport de materials.

  "Les antigues coves en què estàvem tenien molta humitat per la qual cosa no podíem passar molt temps allí ni tampoc tindre el material en bones condicions. La nova seu és una base digna d'acord amb les necessitats que tenim", expliquen.

  Els 9 efectius que formen part de l'agrupació estaran col·laborant en la Cursa de Nadal que se celebra el dissabte o en la Cavalcada dels Reis Mags de Bétera.

  Finalment ens recorden que qualsevol persona pot posar-se en contacte amb ells telefonant al 606.223.334.

  Pujar