8 de juliol de 2020 8/7/20

75 gossos de diferents races participen en el II Concurs Caní de Bétera

75 gossos de diferents races participen en el II Concurs Caní de Bétera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  75 gossos de diferents races participen en el II Concurs Caní de Bétera - (foto 2)
  75 gossos de diferents races participen en el II Concurs Caní de Bétera - (foto 3)

  Bétera va acollir el passat diumenge el II Concurs Caní que va reunir a l'Albereda a multitud de veïns i veïnes que no van voler perdre este esdeveniment que se celebra per segon any consecutiu a la localitat i que creix en nombre de participants i en nivell.

  Enguany hi ha hagut 75 gossos participants i 11 exemplars a la monogràfica, que és una competició especial de la raça i que en esta ocasió s'ha dedicat a la raça American Staffordshire Terrier.

  "L'any passat vam fer la prova i este any hem volgut repetir el concurs a Bétera, ja que comptem amb el suport organitzatiu de l'ajuntament i també amb el suport del públic", explica Maika Fernández, Delegada de Concursos de la Federació Cinològica Espanyola.

  En esta ocasió han competit gossos de diferents races: cabells llargs, pèl curt, grans, xicotets i de diferents edats. Tots ells s'han emportat premi per participar. A més també hi ha hagut dues exhibicions de Mundo Canino Valencia i Adiestramiento Valencia, "la gent ha pogut veure demostracions tant de vidència com de guarda i defensa", expliquen des de l'organització.

  Al finalitzar la competició va ser l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, l'encarregada de repartir els premis als gossos millors classificats, "des de l'Ajuntament de Bétera estem molt contents de veure l'Albereda plena de gent gaudint d'este esdeveniment. Es tracta d'un món molt particular i desconegut per a la majoria del que a poc a poc, gràcies a esta competició que se celebra al poble, tots anem aprenent. Els esperem ací l'any que ve".

  Pujar