elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La 6a Fira Agrícola se celebra al municipi esta setmana amb multitud d’activitats

La 6a Fira Agrícola se celebra al municipi esta setmana amb multitud d’activitats

  Demà comença a Bétera una setmana dedicada al món de l'agricultura que acabarà el cap de setmana amb la celebració de la 6a Fira Agrícola de Bétera.

  Els actes començaran demà dimarts 18 de setembre a les 19.00 hores amb una xarrada al Saló de Plens del Castell dedicada al cultiu del kiwi. Amb el títol "Maneig i rendibilitat del cultiu del kiwi" l'expert José Malagón, Cap de Secció de Fructicultura de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries, parlarà de les característiques del fruit, la planta i el tipus de sòl que necessita per al seu cultiu.

  Dimecres 19 a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura es retrà homenatge als joves treballadors del camp de Bétera.

  Divendres a les 19.00 hores a l'Albereda de Bétera s'inaugurarà la 6a Fira de l'Agricultura amb un bon nombre de casetes dedicades a tot tipus d'associacions i empreses relacionades ambelcamp. Així els visitants podran conéixer de primera mà novetats en maquinària agrícola, el cultiu artesà de l'orxata realitzat per l'empresa Món Orxata o l'elaboració artesanal de la cervesa Horta Sud.

  A més el dissabte 22 a les 11.00 hores la Unió de Llauradors i Ramaders organitza a Casa Nebot una xarrada sobre com aconseguir residus zero en el cultiu de la taronja i el caqui impartida per Carlos Baixauli.

  L'horari de la Fira de l'Agricultura serà:

  Divendres 21 de setembre a partir de les 19.00 hores.
  Dissabte 22 de setembre de 11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.30 hores.
  Diumenge 23 de setembre de 11.00 a 14.00 hores.

  Pujar