elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera

La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera
  MÉS FOTOS
  La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera - (foto 2)
  La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera - (foto 3)
  La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera - (foto 4)
  La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera - (foto 5)
  La ferralla convertida en art de Benja Carreres torna a sorprendre als visitants de la seua nova exposició a Bétera - (foto 6)

  L'obra escultòrica de Benjamí Carreres torna a la sala d'exposicions de l'Antic Ajuntament de Bétera després de despertar una gran expectació en la seua primera mostra celebrada el gener de 2017.

  Ara torna amb més ferralla convertida en art. L'escultor continua reciclant qualsevol cosa metàl·lica i alguna peça de fusta per donar forma a escultures de grans dimensions, "he intentat en aquesta segona mostra aconseguir peces de més grandària, a la mida natural de la representació".

  Les escultures més xicotetes, senzilles i encantadores són un grup de peixos realitzats amb mànecs de portes; però Carreres explora altres corrents i temàtiques per això trobem peces més barroques com el drac de paret, objectes impossibles que s'acosten al dadaisme o les clàssiques menines vistes des de la seua perspectiva.

  La peça que més crida l'atenció és un parotet gegant posat en una biga de l'edifici.

  Les festes també estan presents amb la seua original representació de l'alfàbega.

  "A la primera exposició van venir molts amics i coneguts, també veïns de Bétera que coneixien la meua obra per primera vegada; a aquesta segona mostra està venint molta més gent, són festes i la gent aprofita per a eixir de casa, passejar i descobrir. També hi ha més d'un turista estranger que es passa per ací", explica content Benja Carreres.

  L'exposició es pot veure a l'Antic Ajuntament de Bétera fins al 31 d'agost de 19.00 a 21.00 hores. Allí cada vesprada l'escultor rep i atén a tots els visitants que volen conèixer l'obra de primera mà.

   

  Pujar