elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dues persones són ateses per inhalar fum en un incendi d'un habitatge a Bétera

Dues persones són ateses per inhalar fum en un incendi d'un habitatge a Bétera
  • L'home de 59 anys i un jove de 25 anys han sigut traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova

Aquest migdia, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut una alerta per un incendi en un habitatge al carrer Porta Coeli de Bétera. Fins allí han acudit bombers de Paterna, L'Eliana i Montcada amb sergent de Paterna.

El foc s'ha declarat a un habitatge de la primera planta de l'edifici i el fum ha omplit tota l'escala ascendint cap a les plantes superiors. Dues famílies de les plantes segona i tercera han intentat eixir de casa, però el fum li ho ha impedit, per la qual cosa han quedat atrapades a les seues cases.

Els bombers els han indicats mitjançant megafonia que es van mantenir confinats dins d'aquests habitatges, sense obrir la porta ni tractar de baixar per l'escala, ja que hi havia un risc greu pel fum.

Paral·lelament els bombers han dut a terme les tasques d'extinció de l'incendi i han ventilat el fum de l'escala i una vegada no hi ha hagut risc per als ocupants, han pujat al segon i tercer pis per a traure'ls amb seguretat a través de l'escala.

També s'ha traslladat fins al lloc una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha assistit a un home de 59 anys i a un jove de 25 anys, tots dos per inhalació de fum.

Posteriorment, els afectats han sigut traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de València.

 

Pujar