elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Disponible el primer bar cafeteria que es traspassa gràcies al Pla de Suport a la transmissió d'empreses

Disponible el primer bar cafeteria que es traspassa gràcies al Pla de Suport a la transmissió d'empreses
  • El local se situa en la Serra Calderona prop de la Base Militar de Bétera

Fa uns dies la Mancomunitat Camp de Túria es va adherir al Pla de Suport a la transmissió d'empreses del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. L'Acord Territorial d'Ocupació, dependent del departament de Promoció Econòmica, ampliava els serveis que presta a persones emprenedores, empresa i comerços. El Pla de Suport a la transmissió d'empreses és una iniciativa creada per a assegurar la continuïtat d'empreses viables en perill de desaparèixer per problemes diferents als econòmics com per exemple mancada de relleu generacional o canvi d'orientació professional.

I ja podem anunciar la primera transmissió que tenim en el Pla. Un bar cafeteria en la Serra Calderona, prop de la base militar de Bétera. Es tracta d'un local instal·lat en plena ruta ciclista situada a la urbanització amb una afectació de 2.500 xalets al voltant, enfront del poliesportiu, en l'entorn comercial.

Compta amb una terrassa de 250 metres quadrats pròpia, de la qual no es paguen taxes, per a més de 60 taules i disposa de llicència de menjar per a portar. El preu del traspàs és de 10.000 euros i el local és en lloguer.

Si vols conèixer tots els detalls pots visitar la pàgina web https://transmisionempresas.circe.es/portal/busqueda/loaddetalleanuncio/hzzetgxjyy4%3d o telefonar al 962798150 ext.2.

A més, des de la Mancomunitat Camp de Túria s'ofereix el servei de coaching tant per a la persona que vol adquirir l'activitat econòmica com per a la persona que la traspassa. El personal tècnic oferirà tècniques, recursos i habilitats per a acompanyar en el procés. És tan necessari assumir reptes com gestionar la sensació de pèrdua que puga aparèixer.

Pujar