elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a un home de 81 anys a Bétera després d'assegurar al seu fill que anava a assassinar a la seua mare

Detenen a un home de 81 anys a Bétera després d'assegurar al seu fill que anava a assassinar a la seua mare
  • La denunciant va manifestar que el seu fill, que és de tots dos, havia rebut, via telefònica, un enregistrament d'àudio de la seua exparella en el qual informava de la ferma voluntat de matar a la seua mare i, posteriorment, suïcidar-se

MÉS FOTOS
Detenen a un home de 81 anys a Bétera després d'assegurar al seu fill que anava a assassinar a la seua mare - (foto 2)
Detenen a un home de 81 anys a Bétera després d'assegurar al seu fill que anava a assassinar a la seua mare - (foto 3)

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home pels delictes de trencament de condemna, tinença il·lícita d'armes i amenaces de violència de gènere.

El passat dia 17 de setembre, la Guàrdia Civil de Bétera repcionó una denúncia per part d'una víctima de violència de gènere. La denunciant va manifestar que el seu fill, que és de tots dos, havia rebut, via telefònica, un enregistrament d'àudio de la seua exparella en el qual informava de la ferma voluntat de matar a la seua mare i, posteriorment, suïcidar-se.

L'agent que li va prendre manifestació a la dona, pertanyia a l'Equip VIOGEN, especialista en aquesta mena de delictes. El guàrdia civil, que coneixia el cas de la víctima, i no era la primera vegada que l'autor havia intentat agredir a la víctima, immediatament, va mobilitzar a diverses patrulles per a localitzar a la seua exparella.

Una hora després, els agents van trobar a l'autor en la localitat d'Olocau. Davant la possibilitat real d'una futura agressió, els guàrdies civils van decidir registrar el vehicle d'aquest i van trobar una motxilla, l'interior de la qual contenia un revòlver municionado, calibre 22, i llest per a disparar, més de 100 cartutxos del calibre 22, utensilis per a emmordassar a una persona (cinta americana, entenimentada, rotllos de tela, benes, etc…) i eines per a forçar un habitatge (cisalla, palanca, etc…).

Finalment, la Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 81 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes de trencament de condemna, tinença il·lícita d'armes i amenaces de violència de gènere.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Llíria. Es va decretar l'ingrés a la presó del detingut.

Pujar