elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mes Camarena reclama a Bétera el centre cívic per a les urbanitzacions

Mes Camarena reclama a Bétera el centre cívic per a les urbanitzacions
  • El conflicte s'arrossega des de fa mesos i els veïns d'esta urbanització exigixen la construcció d'este espai que està, de moment, "absolutament paralitzat"

MÉS FOTOS
Mes Camarena reclama a Bétera el centre cívic per a les urbanitzacions - (foto 2)

Fa cinc anys que va començar a projectar-se un centre cívic per a les urbanitzacions de Bétera i satisfer així una demanda històrica. Un centre cívic que, a hores d'ara, seguix paralitzat a pesar que l'Ajuntament de Bétera si que ha projectat un parc d'escampament en el centre del poble segons denúncia el partit Mes Camarena-CUBE.

"El Parc al centre que va iniciar el seu camí fa a penes un any ja té a les màquines treballant mentres que el Centre Cívic ni tan sols té els plecs de licitacions i falta adjudicar-ho, realitzar el projecte etc...", explica el portaveu de Mes Camarena-CUBE, Salvador Beltrán, a elperiodic.com.

Per als veïns de les urbanitzacions d'al voltant de Bétera existix "una doble vara de mesurar" a l'hora d'invertir en el centre del poble i en la contornada: "El Centre del poble absorbix els impostos dels veïns de centre i també els impostos de les urbanitzacions", lamenta Beltrán, el qual explica que les urbanitzacions representen el 40% de la població i per això estan "condemnats" a perdre sempre: "Estem farts de la falta d'equitat. L'Equip de Govern actual promet actuacions però no passa de boniques paraules. I com la llei no exigix un repartiment homogeni i un retorn equitatiu, poden fer el que vullguen", denúncia el portaveu a elperiodic.com.

La construcció del centre cívic és un conflicte que s'arrossega des de fa mesos i que ha provocat tensions en l'equip municipal, arribant a trencar l'acord de govern que va protegir el partit Mes Camarena-CUBE precisament per l'incompliment d'un dels punts del pacte i que feia referència a la construcció del centre cívic.

Tal com els va comptar este digital en el seu moment, la construcció d'un centre cívic era un dels punts especificats en l'acord de govern pel qual Mes Camarena- CUBE va donar suport a l'actual equip municipal, format per Compromís, PSOE i Podem (ABc), per a poder formar govern. Un pacte que es va trencar per "l'incumpliment" d'este acord: "Van perdre l'interés i es van ralentitzar els treballs", explica el portaveu de Mes Camarena-CUBE.

Pujar