elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera promociona els seus forns tradicionals amb la Mocaorà

Bétera promociona els seus forns tradicionals amb la Mocaorà
  • Els dies 6, 7 i 8 d'octubre s'instal·larà una carpa itinerant per diferents punts del municipi perquè els veïns i veïnes degusten els massapans de Sant Dionís

MÉS FOTOS
Bétera promociona els seus forns tradicionals amb la Mocaorà - (foto 2)
Bétera promociona els seus forns tradicionals amb la Mocaorà - (foto 3)
Bétera promociona els seus forns tradicionals amb la Mocaorà - (foto 4)

L'Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una iniciativa més per a fomentar el consum en el comerç local de Bétera. En concret, i donada la proximitat del 9 d’Octubre, l'àrea de Comerç ha volgut posar en valor la Mocaorà que s'elabora de manera artesanal en els set forns de Bétera.

“Enguany tampoc pot faltar la celebració dels enamorats valencians. El 9 d'Octubre en totes les cases hi ha una safata amb massapans i a Bétera podem presumir de la qualitat i artesania dels nostres Forns, per la qual cosa, volem que totes les “mocaoràs” isquen d'ells”, ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera.

Amb el lema “Enamora’t del comerç local i regala la Mocaorà” una carpa itinerant recorrerà diferents punts del municipi per a donar a conéixer les típiques fruites de massapà de Sant Dionís acabades d'elaborar pels forns de Bétera. Tot això baix l'objectiu d'animar a la ciutadania a comprar aquests dolços típics “en els nostres forns de tota la vida i en aquelles cafeteries on es puguen adquirir aquests dolços”, ha assenyalat el regidor de Comerç, Joaquín Gómez.

La carpa se situarà el dimecres dia 6 de 10:00h a 13:00h en la zona del Bulevard (c/ Sants de la Pedra) i de 17:00h a 20:00h en la Plaça Verdum (Urbanització Torre en Conill). El dijous dia 7 en horari de matí, de 10:00h a 13:00h, la carpa estarà situada en la Plaça Calvari i a la vesprada, de 17:00h a 20:00h en el Centre Comercial de Mas Camarena. L'últim dia d'aquesta carpa itinerant serà el divendres dia 8 de 10:00h a 13:00h en l'Avinguda País Valencià (Junt a la cafeteria Azahara) i de 17:00h a 20:00h en el recinte de l'Albereda.

A més de la degustació d'aquests dolços típics que hauran sigut elaborats pels forns i cafeteries participants es repartirà un díptic amb un mapa amb la ubicació d'aquests forns i cafeteries.

“Continuem fent costat al nostre comerç, impulsant polítiques de promoció i difusió, així com campanyes específiques per a donar-li visibilitat i potenciar el consum local”, ha indicat el regidor de Comerç.

Els comerços locals adherits a aquesta campanya són: el Forn i pastisseria Aloy, el Forn Rosario, el Forn San Miguel, L'Obrador de Xema, el Forn LListó i Pa Menjar panaderia i pastisseria. Els qui al costat de la resta de comerços locals del municipi ja compten amb la cartelleria promocional que ha sigut dissenyada pels alumnes del Taller de Disseny Bétera III de disseny de productes gràfics. Uns dissenys que amb diferents versions conviden, sens dubte, a menjar les conegudes fruites de Sant Dionís.

En definitiva, i tal com ha destacat l'Alcaldessa “difonem les nostres tradicions alhora que fomentem les compres en el comerç local”.

Pujar