elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Bétera celebra l'aprovació dels pressupostos per ser un acord històric

Cs Bétera celebra l'aprovació dels pressupostos per ser un acord històric
  • Martínez: “Tots, menys el PSPV, hem anteposat l'interés general al partidista davant una crisi que requereix consens i unió”

La portaveu de Ciutadans (Cs) Bétera, Eva Martínez, ha celebrat “l'aprovació dels pressupostos per ser un acord històric”. “Mai abans s'havia arribat a aquest grau de consens en els comptes municipals”, ha assegurat, al mateix temps que ha destacat que “estem contents perquè la majoria hem sabut estar a l'altura de la delicada situació que vivim pel coronavirus”.

Martínez ha defensat que “Cs ha tingut un paper determinant en aquesta negociació”. “Era moment de deixar al costat els colors polítics i consensuar pel bé de la ciutadania”, ha argumentat.

“Gràcies a aquests pressupostos per a 2020 podrem plantar-li cara a la situació”, ha subratllat Martínez, qui ha explicat que “amb els comptes actualitzats i adaptats a les necessitats provocades per la COVID-19 podrem impulsar l'economia del municipi i vetlar pels més vulnerables”.

Per tot això, la regidora de la formació taronja ha lamentat que “el PSPV s'haja quedat al marge i ha agraït a la resta de partits la seua altura de mires”. “Teníem majoria suficient per a aprovar els comptes, però era important sumar i llançar un missatge d'unitat a la ciutadania”, ha conclòs.

Pujar