elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera celebra aquest cap de setmana el III Festival d'Arts Escèniques

Bétera celebra aquest cap de setmana el III Festival d'Arts Escèniques
  MÉS FOTOS
  Bétera celebra aquest cap de setmana el III Festival d'Arts Escèniques - (foto 2)

  La localitat de Bétera s'omplirà aquest cap de setmana de teatre, dansa, humor, música i circ per celebrar el III Festival d'Arts Escèniques posat en marxa per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bétera.

  Aquesta festa de la cultura amb propostes gratuïtes per a tots els gustos i edats començarà divendres i acabarà el diumenge. L'Albereda, la Casa de la Cultura i Casa Nebot seran els espais en què es desenvoluparà tota la programació.

  "La nostra intenció és abastar totes les modalitats de les arts escèniques com dansa, teatre, clown o música, comptem amb un reduït pressupost però això no ens ha impedit configurar un bon cartell per a tots, grans i menuts, i omplir de cultura cada racó del poble", explica la regidora de Cultura, Raquel Puig (Compromís).

  Aquesta edició és ja la tercera i l'objectiu del govern local és que any rere any vaja consolidant-se i creixent "per a això convidem a tothom a eixir al carrer, anar al teatre i gaudir d'un cap de setmana replet de l'art de les diferents companyies", explica Raquel Puig.

  Al programa trobem el teatre de carrer amb música en directe de "Formigues", rock per a tota la família del divertit grup "Ramonets", el teatre circ de "Reparteix amor" o teatre de carrer sota el títol d'"Els Secrets de Mr. Stromboli".

  Per al públic més adult s'ha programat a la Casa de la Cultura l'última obra del grup de teatre local Zorongo Teatre, o "Segarem Ortigues amb tacons", teatre compromés amb la igualtat de sexes.

  El punt final d'aquesta edició la posarà diumenge el grup Dómisol Sisters i el seu "Swing" de l'època daurada dels anys 30, 40 i 50.

  "Aquestes són les propostes d'aquest any però estem encantats des de l'àrea de Cultura de rebre noves idees per a la pròxima edició, estic segura que els veïns i veïnes de Bétera tenen propostes que podríem estudiar per 2019 i d'aquesta manera seguir fent gran el festival", ha explicat Raquel Puig.

  Pujar