elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Seu Universitària de la Marina acull el “Fòrum d’Estudiants Europeus AEGEE”

  La Seu Universitària de la Marina acollirà de l'1 al 3 de desembre el Fòrum Europeu AEGEE on es durà a terme el "Local Training Course 2017", esdeveniment formatiu i de convivència, en el qual participaran 25 integrants europeus de diferents nacionalitats amb l'objectiu que els socis de les diferents seus d'AEGEE puguen conèixer més de prop les estructures i el funcionament de la major associació juvenil multidisciplinària de tota Europa.

  AEGEE (Association des États Généraux des Étudiants de l'Europe), també anomenada Fòrum d'Estudiants Europeus, és una de les organitzacions interdisciplinàries d'estudiants més grans d'Europa.

  Dins de les línies d'AEGEE, les accions fonamentals d'aquesta es dirigeixen a la ciutadania activa, l'educació superior, la pau i l'estabilitat i l'intercanvi cultural en l'àmbit europeu estudiantil.

  L'AEGEE creada l'any 1985, és responsable de donar l'impuls més important a la creació i l'expansió dels programes Sòcrates-Erasmus per tot el continent. A dia d'avui, té aproximadament 13.000 membres repartits per més de 200 ciutats europees de més de 40 països.

  Aquesta trobada té la col·laboració de la Seu Universitària de la Marina, la Universitat d'Alacant, Cultura en la UA i l'Ajuntament de Benissa.

  Més informació sobre AEGEE en la web http://aegeealicante.org/

  Pujar