elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La ràpida intervenció d'un Policia Local i d'un metge permeten mantenir les constants vitals d'un home que havia patit un infart

La ràpida intervenció d'un Policia Local i d'un metge permeten mantenir les constants vitals d'un home que havia patit un infart

    Diumenge passat va tenir lloc a Benissa una acció de reanimació per part d'un Policia Local i d'un metge, tots dos fora de servei, que va permetre que un home poguera mantenir les constants vitals fins a l'arribada dels serveis del SAMU.

    Els fets es van iniciar amb l'avís d'una veïna, que va veure a un senyor tombat en la c/ Sant Pere. El Policia Local i el metge, que estaven fóra de servei en eixe moment, van acudir i van iniciar les tasques de reanimació a la persona que estava en el sòl inconscient, i sense pols. En el mateix instant es va avisar al 112, moment en què es van personar dues dotacions de la Policia Local de Benissa que prestaven servei de vigilància en la zona de la Fira i el Mercat Medieval i també efectius del SAMU.

    Les maniobres de recuperació van permetre mantenir les constants vitals del senyor fins a l'arribada del SAMU, qui van confirmar que la persona atesa havia patit un infart, traslladant al senyor a l'Hospital de Dénia. Segons fonts coneixedores de l'incident, l'home ha evolucionat favorablement en les últimes hores.

    Pujar