elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Viu la Pasqua a Benissa', una nova proposta per a divertir-se en família

‘Viu la Pasqua a Benissa', una nova proposta per a divertir-se en família
  MÉS FOTOS
  ‘Viu la Pasqua a Benissa', una nova proposta per a divertir-se en família - (foto 2)

  L'ajuntament de Benissa ha presentat hui un nou programa d'activitats anomenat 'Viu La Pasqua', un programa d'oci perquè aquestes pasques el visitant eventual i les benisseres i benissers puguen gaudir d'activitats culturals, festives, comercials i gastronòmiques dirigides a tota la família amb el millor escenari possible: el centre històric del municipi.

  Aquest cicle d'activitats és el resultat del treball transversal generat per les regidories de Comerç, Turisme, Creama, Cultura i Espais Museístics, després de detectar la mancança d'activitats de l'ajuntament davant de les nombroses visites de turistes al poble i a la zona costanera en aquesta època de l'any. I per descomptat, també adreçada a les necessitats dels mateixos benissers i benisseres, per comptar amb una programació de qualitat i per a tots els públics.

  Mari Carme Ronda, regidora de Documentació i Espais Culturals, ha recordat que el precedent de 'Viu L'Estiu a Benissa' ha valgut perquè "diverses regidories ens posem a treballar" per a crear un programa de propostes "molt atractives". Ronda ha especificat que a Benissa és típic passar la Pasqua amb excursions a indrets com Santa Anna, les diferents ermites, o el Molí del Quisi, i que enguany "aquesta novetat ens permetrà gaudir de micro concerts en el Convent Franciscà, la Capella de la Fundació Abargues o la Casa Museu dels Abargues".

  Per la seua part, Manuel Juan, responsable de Cultura, ha destacat diverses activitats de caràcter cultural, com concerts infantils, la Fireta de pasqua, les visites guiades pel nucli antic que permetrà anar a un dels forns i realitzar per part de qui vulga la seua pròpia mona de pasqua."El cicle de micro concerts de música interior ens permetrà gaudir d'estils de música diversos en llocs inesperats", ha avançat Juan, destacant que són gratuïts, tindran espai per a 25 persones i que cal agafar les invitacions (a partir del 20 de març) en l'Espai Cultural de Les Cases del Batlle o la Tourist Info de Benissa Costa. "És un programa molt transversal, i pensem que pot tenir el mateix èxit que el Viu L'estiu", ha augurat el regidor de Cultura.

  Fernando López Corsi, titular de Turisme, també ha volgut destacar aquesta programació amb el 'Viu l'Estiu a Benissa': Reforcem el mateix model i l'apliquem, tornant a demostrar la bona sintonia i les ganes de treballar conjuntament de regidories que pertanyen als tres partits que conformen el nostre equip de Govern". "A nivell turístic hem detectat carències en aquesta època, tenim les processons i calia complementar-les amb noves activitats, portant a nous públics al nostre centre històric, distribuint oportunitats tant per a la zona costanera com per al mateix nucli urbà de Benissa i fomentant el turisme experiencial, elaborant el producte com és el cas de les mones i crear sinergies amb el comerç local". A part, 'Viu la Pasqua a Benissa' ofereix les habituals activitats infantils de 'La Mona de Pasqua', on les mares i pares podran conciliar vida laboral i familiar.

  Pujar