elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La VII Open Night ja està llesta per a crear una nit única

La VII Open Night ja està llesta per a crear una nit única

  Una iniciativa que va començar per donar l'oportunitat de conéixer el comerç local al poble de Benissa en un ambient particular, és ja una consolidada realitat amb la VII OPEN NIGHT.

  El dissabte 25 d'agost a càrrec d'ACEB (Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa), en col·laboració amb l'Ajuntament de Benissa a través de CREAMA celebraran la VII Open Night als carrers del nostre poble. Un total de 34 comerços junt amb les dues filades capitanes de Moros i Cristians han participat en aquesta edició per crear una nit amb molt bon ambient. No sols hi haurà grans descomptes, un sorteig de 100 € o una exposició de vehicles, també comptarà amb una zona chill-out i diverses zones amb degustacions de productes i begudes.

  Aquesta vegada, com a novetat s'ha volgut apostar per la música com a connector entre els diversos comerços. Hi Haurà música d'ambient des de les huit de la vesprada i per a fer més especial la vetllada, hi haurà música dixie, concretament el grup S.A. for Dixieland, en directe recorrent els comerços i tocant inclús dins d'ells.

  Una altra novetat per aquesta nit serà la incorporació de la Nit en Blanc a la programació de l'esdeveniment. Una proposta innovadora que obrirà els espais museístics Casa Museu dels Abargues i Espai d'Art Contemporani S. Soria per tractar de fer gaudir al poble de l'art contemporani a través de diverses activitats culturals gratuïtes com visites guiades, gimcana familiar, microconcerts, i un taller familiar per redescobrir d'una manera divertida i màgica els museus.

  La VII Open Night conclourà amb un concert de Georgie & The Fire Lights en la plaça Rei Jaume I. El regidor de CREAMA Xavi Tro i la regidora de comerç Carol Ivars, junt amb la presidenta d'ACEB, Isabel Bou i el vicepresident Lucas Vicente, conviden a tots els veïns i veïnes de Benissa i municipis propers a gaudir d'una vetllada d'entreteniment i oportunitats de compra.

  Pujar