elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Noves accions de Benissa Impuls per a millorar la imatge del municipi en temporada alta

Noves accions de Benissa Impuls per a millorar la imatge del municipi en temporada alta

  Des de fa ja algunes setmanes, l'empresa pública Benissa Impuls està intensificant la seua activitat, a fi de condicionar tots aquells punts del terme municipal que compten amb especial afluència de veïns, veïnes i visitants durant els mesos d'estiu.

  Cal assenyalar que durant aquests dies, s'han realitzat obres de condicionament d'un punt verd en la zona costanera d'Altamira, un espai que permetrà arreplegar restes de podes i elements de jardí de millor manera. S'ha realitzat una actuació que sorgeix com a resposta a una petició veïnal.

  D'altra banda, en aquest mateix sentit, s'estan realitzant diverses accions de condicionament general de la zona costanera, consistents en neteja i manteniment d'elements comuns que si bé ja es realitzen de manera habitual, ara estan sent objecte d'un tractament específic.

  De la mateixa manera, dins d'aquest paquet de mesures enfocat a aconseguir fer de Benissa un espai més net i amable, s'anuncia el llançament d'una campanya de conscienciació que pretén prevenir i conscienciar sobre la importància del comportament cívic i respectuós que oferisca una imatge d'acord amb la imatge que en l'actualitat trasllada el nostre municipi. Concretament, en aquests mesos previs a l'època estival, l'engegada d'una campanya informativa que avisarà sobre les conseqüències d'abocaments il·legals en el terme municipal, abocaments que contemplen importants sancions per a la persona infractora.

  Totes aquestes mesures, unides a l'àmplia oferta cultural, gastronòmica i mediambiental, han de convertir Benissa, durant aquests mesos d'estiu en una destinació altament satisfactòria per al visitant.

  Pujar