elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La XVI Neteja submarina i Litoral arreplega 75 quilos de residus a Benissa

La XVI Neteja submarina i Litoral arreplega 75 quilos de residus a Benissa
  MÉS FOTOS
  La XVI Neteja submarina i Litoral arreplega 75 quilos de residus a Benissa - (foto 2)
  La XVI Neteja submarina i Litoral arreplega 75 quilos de residus a Benissa - (foto 3)
  La XVI Neteja submarina i Litoral arreplega 75 quilos de residus a Benissa - (foto 4)

  Aquest diumenge es va celebrar la XVI Neteja Submarina i Litoral de Benissa, una proposta realitzada per a augmentar la conscienciació per protegir el fons marí i conservar la qualitat de les aigües i de les platges, màxime després de l'estiu. 

  En aquesta edició van participar més de 40 persones voluntàries, entre snorkel, busseig amb botelles i eventuals senderistes, els qui van realitzar la neteja a peu, recorrent el passeig ecològic, amb personal d’ABAI. El resultat va ser d'un total de 75 quilograms de residus, 5 quilos més que en 2016. Una xifra que indica que és necessari treballar en mesures cíviques que advoquen per conscienciar a la ciutadania i als qui visiten Benissa, reforçant el missatge que han de dipositar de manera adequada la brossa que generen quan gaudeixen de les zones públiques del municipi.

  L'activitat va ser organitzada per la Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes, i va comptar amb la col·laboració del Centre de Busseig  Les Bassetes, Jujuju Aquacenter i Benissa Impuls. Des de la citada regidoria es desitja realitzar un agraïment a totes les persones voluntàries, i per descomptat al Centre de Busseig i a Jujuju Aquacenter pel seu suport a una cita que va finalitzar amb un esmorzar amb ‘picaetes’.

  Pujar