elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Nadal arriba al comerç de Benissa amb noves activitats per al públic juvenil

El Nadal arriba al comerç de Benissa amb noves activitats per al públic juvenil
  MÉS FOTOS
  El Nadal arriba al comerç de Benissa amb noves activitats per al públic juvenil - (foto 2)

  Una gimcana pels comerços locals i la possibilitat de participar en una 'Escape Room' són dos dels grans atractius per a fer encara més cridaneres les compres en el comerç local de Benissa.

  L'Ajuntament organitza junt a AFIC-CREAMA i amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Benissa (ACEB) una nova iniciativa en els aparadors del comerç local. L'activitat, denominada; 'Cerca l'anomalia', consisteix a realitzar un recorregut pels aparadors dels establiments participants associats a ACEB i localitzar una anomalia o errata, és a dir, un element que no guarda cap relació amb l'aparador ni amb la botiga en qüestió.

  Aquest concurs permet la participació de persones de totes les edats. Per a participar en ell, només cal omplir un butlletí amb les anomalies dels establiments i, una vegada completada, s'haurà de depositar en la caixa instal·lada en els tallers infantils en la Plaça Jaume I. Els butlletins es repartiran entre l'alumnat de les dues escoles del municipi, i també es podran aconseguir a les botigues participants, les quals tindran un distintiu a l'aparador perquè siga més fàcil identificar-les.

  Els 23 aparadors participants, en aquesta nova activitat, podran visitar-se durant tot el cap de setmana i el diumenge 23 a les 14.00 h es farà el sorteig en la Plaça Jaume I, on el butlletí guanyador serà premiat amb una Tablet.

  Amb aquesta acció es pretén treballar una campanya que ajude a visibilitzar l'activitat del comerç local, sobretot d'aquells que estan més allunyats en generar-se, per a participar, un flux de circulació per davant els aparadors dels establiments durant tot el matí.

  Com a complement a aquesta activitat, durant el matí del diumenge, a les 11.00 h hi haurà una cercavila amb personatges DISNEY, i en la Plaça Jaume I hi haurà uns tallers on els més xicotets de la casa podran trobar pinta-cares i manualitats nadalenques.

  També està prevista la realització de diverses sessions de 'Escape room' el dissabte 22 de desembre, en el Casal Jove, de les 11.00 h fins a les 14.00 h i a la vesprada de 17.00 a 21.00 hores.

  Aquesta activitat està dirigida a joves entre 8 i 99 anys i consisteix a superar un repte plantejat en una sala mitjançant l'obtenció de pistes que les persones participants han d'anar trobant per a resoldre un misteri. Per a poder aconseguir una entrada, s'hauran d'aportar al Casal Jove 3 tiquets de compra de qualsevol comerç de Benissa i canviar-lo per l'entrada gratuïta.

  Pujar