elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

moubenissa.com ja presenta un estudi de l'impacte de la futura variant en el comerç local, propostes per als barris o per a la joventut

moubenissa.com ja presenta un estudi de l'impacte de la futura variant en el comerç local, propostes per als barris o per a la joventut

  La pàgina web de Mou Benissa (www.moubenissa.com ) ja és una realitat. El nou canal online permet, des d'ahir, conéixer i aportar idees sobre els projectes generats a través de la participació ciutadana a Benissa. En qualsevol moment i qualsevol lloc.

  La persona interessada ja pot participar en aquests projectes, aportant opinions o valoracions. Entre d'altres, els projectes que poden trobar-se en moubenissa.com van referits a qüestions socials o de serveis públics, així com possibles solucions davant de necessitats que la ciutadania ja ha plantejat en els anteriors tallers i reunions de treball realitzades en Mou Benissa.

  Concretament, a moubenissa.com ja es poden trobar projectes relacionats amb les regidories de comerç (Diagnòstic de l'estat actual del comerç i possible impacte de la nova variant), esports i urbanisme (minipista de recreació esportiva a La Capella), participació (assemblees de barris o pla d'integració i convivència) o pertanyents a la gestió de l'empresa pública Benissa Impuls (Pla de sensibilització i millora de l'arreplegada i la gestió de residus), entre altres.

  La web permet una participació de forma senzilla, facilitant la interactuació de les persones usuàries. Igualment, la web permet saber l'estat dels projectes que s'estan estudiant, així com aquells que es posen en funcionament després de concloure els diferents processos.

  El procés participatiu Mou Benissa ja ha permés que diversos serveis ja estiguen sent utilitzats per la ciutadania. Exemples com, els catorze nous contenidors en diverses zones del nucli urbà que incorporen un pedal d'obertura, la qual cosa facilita el dipòsit dels residus, especialment a persones d'edat avançada, o l'adquisició d'un nou camió que es destina al servei de recollida de residus, restes vegetals, voluminosos i enderrocs.

  Belén Ivars, regidora de Participació, anima a totes les persones amb inquietuds per millorar el poble a què facen arribar a l'Ajuntament qualsevol proposta o aportació relacionada amb els projectes ja presentats: "Donem un pas més per què les persones participen, mitjançant unes propostes que ja varen nàixer des de la ciutadania". La responsable de l'àrea de participació va recalcar de nou "la bona faena duta endavant pel personal tècnic de l'Ajuntament, amb una forma de treballar transversal, entre regidories, que de segur que ajudarà a obtenir uns millors resultats".

  Pujar