elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’oferta de contractació per explotar el servei de bar a La Fustera contempla possibles millores en els banys públics

L’oferta de contractació per explotar el servei de bar a La Fustera contempla possibles millores en els banys públics

    El Butlletí Oficial de la Província ha publicat les bases que han de regir la contractació dels serveis de Bar i el servei de lloguer de Caiac Surf en la platja de la Fustera de Benissa.

    Aquest anunci, que contempla la concessió del servei durant els pròxims dos anys, amb possibilitat de prorrogar durant dos més, suposa regular la prestació d'aquests serveis mitjançant una concessió que aporta a l'Ajuntament una important font d'ingressos.

    De la mateixa manera, les bases contemplen dins dels seus barems de puntuació la realització de millores en les obres, equipament e instal·lacions, així com una proposta estètica adaptada a l'entorn i la qualitat de les instal·lacions. I és que la nova persona o empresa adjudicatària haurà de realitzar millores en els banys ja existents, entre altres treballs. Aquests criteris són dos dels elements determinants a l'hora de puntuar les ofertes, elements que suposen una clara aposta per la qualitat del servei i la seua adaptació als paràmetres d'un entorn únic com el de la platja de La Fustera.

    Pujar