elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'oferta de contractació del bar en les cales de Baladrar i L'Advocat valorarà la inclusió de receptes tradicionals i opcions veganes i sense glútens

L'oferta de contractació del bar en les cales de Baladrar i L'Advocat valorarà la inclusió de receptes tradicionals i opcions veganes i sense glútens

    Ja s'han publicat les bases que han de regir la contractació dels serveis de Bar en les cales de Baladrar i L'Advocat, a Benissa. Aquest anunci, que contempla la concessió del servei durant els pròxims dos anys, amb possibilitat de prorrogar durant dos més, suposa regular la prestació d'aquests serveis mitjançant una concessió que aporta a l'Ajuntament una important font d'ingressos.

    Les citades bases contemplen dins dels seus barems de puntuació aspectes de caràcter social, i és que es valorarà que la nova persona o empresa adjudicatària incloga dins de la seua oferta culinària receptes tradicionals, opcions veganes i també dirigides per a persones intolerants al gluten. També s'hauran d'instal·lar dos banys, dels quals un haurà d'estar adaptat a persones usuàries de cadira de rodes, i es tindrà en compte que els electrodomèstics i la cuina aporte mesures d'estalvi i eficiència energètica, així com la qualitat dels materials i la seua integració en el paisatge, amb la finalitat d'harmonitzar l'impacte en aquests espais públics.

    Aquests criteris són alguns dels elements a valorar a l'hora de puntuar les ofertes, aspectes que suposen una aposta per la qualitat del servei i la seua adaptació cap a les persones usuàries del bar. A més, aquests barems es regeixen sota paràmetres que aposten pel respecte de dos entorns únics a Benissa com les cales del Baladrar i L'Advocat. Les empreses interessades tenen fins el 4 de març com a termini per optar a l'oferta en el cas del bar de L'Advocat, i fins el 14 de març en el cas del bar situat a la Cala del Baladrar.

    Segons Fernando López Corsi, responsable de Contractació a l'Ajuntament, "aquests espais han adquirit en els últims anys una importància notable a nivell comercial i turístic, i des de l'Ajuntament, conscients d'això, apostem per la seua consolidació i el seu manteniment, sempre tenint en compte factors de la seua integració en l'entorn", a fi de que "el seu creixement no vaja en detriment de la qualitat ambiental del nostre municipi".

    Pujar