elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'empresa redactora de la RPT que actualitzarà la situació laboral en l'Ajuntament respon als dubtes de l'oposició

L'empresa redactora de la RPT que actualitzarà la situació laboral en l'Ajuntament respon als dubtes de l'oposició

    Un nou pas per a actualitzar la situació laboral dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Benissa, a través de la descripció, valoració i relació (RPT i VPT) dels seus llocs de treball. Hui, divendres 16, ha tingut lloc en el mateix consistori benisser la reunió tècnica en la qual Rodríguez Viñals, S.L., empresa redactora de la RPT i la VPT, ha explicat els dubtes i consultes de l'oposició, formada pel PP local i el regidor no adscrit Isidor Mollá, en una trobada en el qual també han estat presents els sindicats UGT, CCOO, SPPLB i CSIF i una representació de l'equip de Govern, amb Abel Cardona, Manuel Juan i Xavi Tro.

    En l'anterior ple ordinari celebrat al febrer no es va poder aprovar la inclusió d'aquest punt en el ple, atès que el PP i Isidor Mollá van votar en contra, enfront del vot favorable de l'equip de Govern. Atenent a la sol·licitud per escrit i per registre d'entrada del PP local, l'equip de Govern ha convocat amb immediatesa aquesta reunió per a tractar d'aconseguir el consens necessari amb el qual puga quedar aprovat aquest procés.

    En la primera part de la reunió, Ramón Rodríguez Viñals ha explicat el procés a nivell tècnic, i després d'açò s'ha obert un torn de preguntes, dubtes i les seues pertinents respostes i aclariments tant als membres de l'oposició com als representants sindicals.

    El següent pas ara passa per incloure aquest punt relatiu a la RPT i la VPT en la Comissió d'Organització del pròxim dimecres 21, i portar-ho al pròxim ple ordinari, previst per al dimarts 27 de març.

    Pujar