elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament llança un nou butlletí informatiu digital

  L'Ajuntament de Benissa ha incorporat un nou servei municipal d'informació a través de web i xarxes socials, a fi de facilitar a la ciutadania informació puntual d'interés relativa al municipi.

  D'una forma fàcil i senzilla, les persones usuàries podran accedir a través del seu mòbil a totes les notícies destacades de la setmana. Així mateix, a través del butlletí digital es tindrà accés directe a la resta de canals municipals, Facebook, Twitter, etc.

  Per a donar-se d'alta en el nou servei, la persona haurà d'inscriure's a través de la web municipal www.ajbenissa.es i cada setmana rebrà el butlletí digital municipal 'sense cap cost".

  Amb aquest nou servei de comunicació, s'obri una nova línia fluida, immediata i directa, per a millorar els canals de participació i transparència dels quals disposa l'Ajuntament.

  L'Ajuntament realitzarà un enviament setmanal del butlletí a les persones interessades amb una única finalitat informativa. Actualment, l'Ajuntament ja disposa d'altres canals de comunicació, a través dels quals els ciutadans poden plantejar queixes, suggeriments o peticions a través de la bústia ciutadana, a través d'un formulari de contacte en la pàgina web, o cridant al telèfon de l'Ajuntament 96 573 00 58.

  Per a donar-se de baixa en qualsevol moment, l'usuari podrà enviar un e-mail amb la paraula BAIXA al correu prensa@ajbenisa.es

  Per a accedir als butlletins que es generen, es pot fer a través del següent enllaç:
  http://www.ajbenissa.es/subseccions-butlleti

  Pujar