elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament demana una subvenció de 400.000 euros destinats a millores en la zona costanera

L'Ajuntament demana una subvenció de 400.000 euros destinats a millores en la zona costanera
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament demana una subvenció de 400.000 euros destinats a millores en la zona costanera - (foto 2)

  L'Ajuntament de Benissa ha sol·licitat una subvenció a la Diputació d'Alacant per a dur a terme la millora i condicionament del nucli urbà de la Fustera, abastant diverses urbanitzacions de la zona costanera del municipi.

  Amb un cost d'al voltant de 400.000 €, el consistori demana unes ajudes a la Diputació d'Alacant per a sufragar el 75% d'aquestes actuacions, a través d'una subvenció que naix d'un acord per a establir criteris generals per a atorgar ajudes nominatives als municipis.

  Cal assenyalar que aquesta inversió suposa condicionar una zona important del municipi que compta amb certes deficiències i que ara l'ajuntament pretén solucionar amb el suport de la Diputació, una ajuda que, donada la importància de l'entorn i els veïns afectats, s'espera siga aprovada per la Diputació d'Alacant.

  Concretament, es planteja una millora en els vials i carrers de les urbanitzacions Montemar, Baladrar, Buenavista, Los Almendros, Finca Paquero, Fanádix i Sant Jaume, renovant un àrea de més de 26.000 m2 i que quedarien finalitzades durant 2019. Aquestes obres de millora ja es van sol·licitar en el Pla Provincial d'Obres i Serveis en 2016 i 2017, sent descartades en tots dos anys per part de la Diputació d'Alacant.

  Pujar