elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ajuntament crea 'Benissa amb tu', un nou canal d'informació municipal per WhatsApp

L'ajuntament crea 'Benissa amb tu', un nou canal d'informació municipal per WhatsApp

  Aquest canal, al que ja poden subscriure's tots els veïns i veïnes del municipi, i totes aquelles persones que vulguen conéixer moltes de les coses que passen a Benissa, traslladarà en temps real informació d'interés de caràcter municipal aportant a més informació de servei públic.

  La iniciativa ve a unir-se a les accions de comunicació relacionades amb la renovació de la web i el canvi d'identitat corporativa, i suposen una aposta ferma del consistori per millorar la comunicació amb la ciutadania i la transparència en la gestió municipal, element base d'aquesta legislatura amb el qual comencen a generar-se noves formes de govern i d'entendre la política.

  El canal d'informació via WhatsApp denominat 'Benissa amb tu' ja ha començat a llançar informació en castellà i valencià, estant previst valorar que en un temps genere també continguts en altres idiomes, donat el perfil de població del municipi.

  A fi d'aconseguir la penetració més gran possible en la societat benissera, el canal prevaldrà els continguts breus i la imatge com a eines de comunicació eficaces a l'hora de traslladar la informació.

  Totes aquelles persones interessades a donar-se d'alta, poden fer-ho ja al número +34 674204430, guardant aquest número com a contacte al móvil y enviar seguidament un missatge de WhatsApp on s'indique el nom, cognom i la paraula 'alta'.

  Pròximament l'Ajuntament presentarà noves propostes per a comunicar a les veïnes i veïns mitjançant les XXSS e Internet.

  Pujar