20 de gener de 2021 20/1/21

L'ajuntament crea 'Benissa amb tu', un nou canal d'informació municipal per WhatsApp

L'ajuntament crea 'Benissa amb tu', un nou canal d'informació municipal per WhatsApp - (foto 1)

  Aquest canal, al que ja poden subscriure's tots els veïns i veïnes del municipi, i totes aquelles persones que vulguen conéixer moltes de les coses que passen a Benissa, traslladarà en temps real informació d'interés de caràcter municipal aportant a més informació de servei públic.

  La iniciativa ve a unir-se a les accions de comunicació relacionades amb la renovació de la web i el canvi d'identitat corporativa, i suposen una aposta ferma del consistori per millorar la comunicació amb la ciutadania i la transparència en la gestió municipal, element base d'aquesta legislatura amb el qual comencen a generar-se noves formes de govern i d'entendre la política.

  El canal d'informació via WhatsApp denominat 'Benissa amb tu' ja ha començat a llançar informació en castellà i valencià, estant previst valorar que en un temps genere també continguts en altres idiomes, donat el perfil de població del municipi.

  A fi d'aconseguir la penetració més gran possible en la societat benissera, el canal prevaldrà els continguts breus i la imatge com a eines de comunicació eficaces a l'hora de traslladar la informació.

  Totes aquelles persones interessades a donar-se d'alta, poden fer-ho ja al número +34 674204430, guardant aquest número com a contacte al móvil y enviar seguidament un missatge de WhatsApp on s'indique el nom, cognom i la paraula 'alta'.

  Pròximament l'Ajuntament presentarà noves propostes per a comunicar a les veïnes i veïns mitjançant les XXSS e Internet.

  Pujar