elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'AFIC de Benissa aconsegueix el sisè lloc per rànquing d'activitat en tota la Comunitat Valenciana

L'AFIC de Benissa aconsegueix el sisè lloc per rànquing d'activitat en tota la Comunitat Valenciana

  La intensa activitat realitzada per l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Benissa en 2017 li ha permès alçar-se amb un reconeixement que demostra la implicació i voluntat de desenvolupament d'iniciatives en el nostre municipi.

  En el matí d'ahir, Carol Ivars, Regidora de Comerç, i Javier Ribes, tècnic de l'àrea, es van desplaçar a Alzira per a assistir al VII Congrés de la XARXA AFIC, un esdeveniment dirigit a reconèixer el treball de les Agències locals que impulsen el emprendiment en el sector del comerç de la Comunitat Valenciana.

  L'AFIC de Benissa ha sigut reconeguda públicament en sisè lloc d'entre més de 100 agencies assistents. D'aquesta manera, es posiciona com una de les més actives de la xarxa pertanyent a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, sent el 6é any que es troba en el 'Top Ten' autonòmic.

  Com a base per a aconseguir aquest reconeixement s'ha valorat que l'agència AFIC de Benissa ha engegat diverses iniciatives de promoció i animació comercial en col·laboració directa amb l'Associació de Comerciants de Benissa (ACEB), a més d'oferir al teixit comercial interessants serveis com l'assessorament personalitzat o la transmissió de coneixement especialitzat a través de la versió local del Portal del Comerciant.

  Per a l'Ajuntament de Benissa, aquest reconeixement suposa donar un nou impuls a un dels sectors estratègics de la nostra economia, impulsant el comerç com a element dinamitzador i vertebrador de la nostra societat.

  Pujar