elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un incendi de dos vehicles provoca el trencament de cristalls en els habitatges a Benissa

Un incendi de dos vehicles provoca el trencament de cristalls en els habitatges a Benissa
  • El carrer va quedar tapada pels cotxes incendiats i es va ventilar els domicilis afectats pel fum per a evitar intoxicacions

MÉS FOTOS
Un incendi de dos vehicles provoca el trencament de cristalls en els habitatges a Benissa - (foto 2)
Un incendi de dos vehicles provoca el trencament de cristalls en els habitatges a Benissa - (foto 3)

Aquesta vesprada al voltant de les 14.20 hores, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant rebia l'avís d'un incendi de dos vehicles en la via pública en la localitat alacantina de Benissa.

L'incendi era complicat perquè els vehicles afectats per les flames es trobaven al carrer Sant Domenech, una via molt estreta del barri antic de la localitat. El carrer va quedar tapada per l'incendi per un dels vehicles que estava en flames i la Policia Local va acudir fins al lloc i va descarregar un extintor sobre l'altre vehicle.

A causa de la proximitat dels vehicles incendiats als habitatges, es van provocar diversos trencaments de cristalls a les cases pròximes pel que el fum va entrar en els domicilis i es va haver de ventilar els habitatges pròxims per a evitar intoxicacions per fum. En la resta de cases no afectades per fum es va confinar al veïnat i es va impedir el passe als vianants fins a la fi de la intervenció, perquè no es podia accedir al carrer per a garantir la seguretat.

Afortunadament no cal lamentar cap ferit i les flames es van declarar extingides a al voltant de les 15.20 hores.

Els mitjans utilitzats per a apagar el foc van ser: una UMJ, una bomba urbana pesada amb un cap i quatre bombers del parc de Benissa.

Pujar