elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una gegantesca serp recorre els carrers de Benissa davant la por dels vianants

Una gegantesca serp recorre els carrers de Benissa davant la por dels vianants
  • L'amo de l'animal se li havia escapat del seu terrario i es passejava per l'ornamentació d'una dels carrers principals de la localitat

MÉS FOTOS
Una gegantesca serp recorre els carrers de Benissa davant la por dels vianants - (foto 2)

La nit del 8 d'agost una serp de 2,5 metres va ser vista per un vianant que passeja per una dels carrers més cèntrics de Benissa. El gegantesc animal va ser localitzat entre l'ornamentació que se situa a diversos metres de la calçada al carrer dels Desemparats amb motiu de les intervencions plàstiques “De marà” que durant aquesta època de l'any decora amb peixos i ratlles els carrers del centre històric del municipi.

El veí que va veure a l'animal es va espantar i va telefonar ràpidament als bombers perquè rescataren a la serp. El rèptil va ser capturat amb ajuda d'uns ganxos especials per a aquesta mena de rescats sa i estalvi sense que cap vianant resultara ferit.

Després del rescat, els bombers van anar a avisar al Seprona perquè es fera càrrec de la serp de grans dimensions, però va aparèixer l'amo. El responsable de l'animal es va disculpar amb els bombers i el veïnat per l'enorme esglai que havien passat després de la seua aparició i va explicar que la serp se li havia escapat accidentalment de la seua terrario i el portava cercant des d'aqueix moment.

Pujar