elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Food Trucks tornen a Benissa com a plat fort del ‘Viu l´Estiu’

Les Food Trucks tornen a Benissa com a plat fort del ‘Viu l´Estiu’
  MÉS FOTOS
  Les Food Trucks tornen a Benissa com a plat fort del ‘Viu l´Estiu’ - (foto 2)
  Les Food Trucks tornen a Benissa com a plat fort del ‘Viu l´Estiu’ - (foto 3)
  Les Food Trucks tornen a Benissa com a plat fort del ‘Viu l´Estiu’ - (foto 4)

  Els dies 2, 3, 4 i 5 d'agost es celebrarà per segon any consecutiu en el Parc o Glorieta Dolors Piera la Fira de les Food Trucks. Benissa donarà així la benvinguda a fins a 7 food trucks per a gaudir d'una de les millors fires gastronòmiques itinerants a les terres valencianes.

  El dijous 2 d'agost (20:00 hores) tindrà lloc en el Parc la inauguració del mercat, el qual mantindrà les seues portes obertes fins a la mitjanit, oferint des d'una activitat de jocs (retro jocs dels anys 90) fins a música d'un DJ. Es tracta d'una proposta on les persones assistents podran degustar una variada gastronomia de qualitat a l'aire lliure i a un preu assequible.

  A més, durant aquesta segona edició es realitzaran diferents activitats gratuïtes que abasten des de música en directe (divendres 3 a les 21.30 h, amb l'actuació de FYST) fins a tallers de cuina infantil el dissabte i el diumenge a les 20.30 h( inscripcions en www.facebook.com/alacantstreetfoodmarket ) fent d'aquest mercat una de les millors opcions d'oci per a tots els públics.

  Aquesta fira Street Food suposa un mercat gastronòmic format per camions, furgonetes i caravanes amb estètica vintage que ofereixen una àmplia oferta gastronòmica amb l'objectiu d'unir la cultura gastronòmica a la cultura de l'ús de l'espai públic.

  Aquesta activitat s'emmarca dins de la programació de 'Viu l'Estiu a Benissa', una completa agenda d'actes amb un denominador comú, la dinamització de diferents punts del nucli urbà i el terme municipal, oferint al visitant diferents alternatives d'oci, cultura, esport o com en aquest cas, gastronomia.

  Pujar