elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza el primer curs d'Electromecànica de vehicles impartit en CREAMA

Finalitza el primer curs d'Electromecànica de vehicles impartit en CREAMA

  Una formació molt enfocada a la pràctica. El curs "Operacions auxiliars en electromecànica de vehicles" ha finalitzat el passat 19 d'abril, en total 350 hores formatives dirigides a un alumnat format per 11 persones.

  Subvencionat pel Servef i desenvolupat per l'Agència de Creama Benissa, l'alumnat ha realitzat les 40 hores de pràctiques no laborals en tallers mecànics de Benissa. Els onze tallers que han acollit alumnat en pràctiques i s'han implicat en aquesta formació han sigut els següents: Vila Marina, Motor 66, Tallers Ginestar, Taller J. Ivars Vengut., Tallers Martí Benissa, Vila Auto, Marina Motor, Taller Sendra Cuello, Visauto., Auto G P Benissa i José Jorro Such i Fills.

  El regidor de Creama Benissa, Xavi Tro, va estar present en l'acte de clausura, desitjant als presents que la formació rebuda els servisca per a tenir més possibilitats de trobar una ocupació. També ha transmès la satisfacció que ha suposat per a Creama l'haver-los tingut com a alumnes i poder finalitzar amb èxit aquesta primera edició.

  L'objectiu del curs d'electromecànica ha sigut poder oferir més oportunitats de formació a la ciutadania, ja que aquest tipus de formació és innovadora en la comarca de la Marina Alta a causa que, en aquests moments, Creama-Benissa és l'únic centre acreditat pel Servef per a poder expedir el certificat de professionalitat en aquesta especialitat.

  Des de Creama s'espera que aquestes 11 persones puguen optar a llocs de treball com a ajudants en l'àrea d'electromecànica de vehicles, auxiliars de magatzem de recanvis o operaris de taller de mecànica ràpida en els tallers de la comarca de la Marina Alta.

  Finalment, ressenyar que, com ja ha anunciat Xavi Tro, CREAMA-Benissa ha sol·licitat una subvenció al Servef per a poder oferir una segona edició d'aquest curs per a que puguen participar i veure's beneficiades més persones que requerisquen formar-se en aquest camp i així incrementar les seues possibilitats de trobar ocupació en aquest àmbit.

  Pujar