elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La II edició de #Moscatelízate Benissa aposta fort per la gastronomia local i per la identitat del nostre territori

La II edició de #Moscatelízate Benissa aposta fort per la gastronomia local i per la identitat del nostre territori
  MÉS FOTOS
  La II edició de #Moscatelízate Benissa aposta fort per la gastronomia local i per la identitat del nostre territori - (foto 2)
  La II edició de #Moscatelízate Benissa aposta fort per la gastronomia local i per la identitat del nostre territori - (foto 3)
  La II edició de #Moscatelízate Benissa aposta fort per la gastronomia local i per la identitat del nostre territori - (foto 4)

  Hui dijous 23 d'agost s'ha presentat la segona edició de #Moscatelizaté Benissa en un acte recolzat per l'Ajuntament de Benissa (Xavi Tro, regidor de Creama i Fernando López, regidor de Turisme) per l'àmbit de la restauració (Andreu Rosselló, gerent del Restaurant Giró) i pel col·lectiu empresarial (Joan Pastor, gerent del celler Joan de la Casa, i Lluís Silvestre, gerent de la Ruta dels Riuraus).

  #Moscatelízate Benissa tracta de afavorir un producte tan nostre i típic com és el raïm moscatell que històricament ve produint-se a Benissa. Una idea que té com a objectiu unir els esforços dels agricultors, l'empresariat que ho comercialitza i a més a més totes les persones que intervenen en el procés o sector hostaler. També tracta d'unir elements com el paisatge local que dibuixen les vinyes que rodegen el poble i l'arquitectura dels riuraus amb un producte únic com és el raïm moscatell.

  Aquestes jornades tracten de difondre de forma atractiva i a través d'una ruta cicloturística organitzada per La Ruta dels Riuraus, de visites al Celler de Joan de la Casa, una ruta teatralitzada i per degustacions a través de diversos Menús a 34 de San Nicolás, Cuina de Dos, Giró, La Paillote, Mandala, L'orenga, Masia Sant Jaume, Nou tapes Vizcaino i Oceana Club.

  S'ha volgut tancar aquesta roda de premsa de #Moscatelízate Benissa agraint la col·laboració de les empreses amb el sector públic i amb la clara idea que aquesta sinergia dóna alternatives enriquidores al turisme que s'acosta a Benissa, tant nacional com internacional. A més de convidar a tothom a gaudir d'aquest esdeveniment que aporta valor no sols al moscatell, sinó a la identitat del poble.

  Pujar