elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

"Descobreix la nostra Comarca" visita el Carrascal de Parcent

"Descobreix la nostra Comarca" visita el Carrascal de Parcent
  MÉS FOTOS
  "Descobreix la nostra Comarca" visita el Carrascal de Parcent - (foto 2)

  Aquest diumenge dia 16, el cicle d'activitats organitzades pel Grup de Muntanya Margalló i l'Ajuntament de Benissa, completarà el seu segon recorregut amb la ruta del Carrascar de Parcent que eixirà des de Benissa fins a arribar a Parcent. Durant aquest trajecte es visitarà, com és habitual, diferents punts d'interés d'aquest terme municipal.

  'Descobreix la nostra Comarca' torna amb èxit com una de les iniciatives amb millor acolliment, ja que pretén aproximar la riquesa paisatgística del nostre entorn més immediat amb activitats dirigides a tota la família i amb diferents graus de dificultat. Sens dubte, una aposta ferma per posar en valor la riquesa de l'entorn de la Marina Alta.

  En aquesta ocasió, l'eixida de l'activitat serà a les 8.30 h del matí des de l'aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru de Benissa. El segon lloc de trobada i eixida serà des de la Cooperativa de Parcent a les 9.00 hores.

  Aquest recorregut es classifica amb una dificultat mitjana-alta (no recomanada per a xiquets) i estarà guiat per Francesc Gruixut Ballester. La ruta, d'una durada aproximada de 6 hores, compta amb una distància de 14,5 km i un desnivell de 765 m, factors que converteixen el recorregut en un dels més exigents dels programats en la present edició.

  Per a participar, com sempre, és obligat inscriure's en el Palau d'Esports Sant Pere, al tel. 965 733 392 o per correu electrònic a l'adreça esports@ajbenissa.es abans de les 12 h del divendres 14 de desembre. Per a l'assegurança d'accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI, data de naixement i el núm. d'un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

  Donada l'exigència del recorregut, és necessari portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja lligat.I, si les condicions meteorològiques impedeixen fer l'activitat en condicions, s'anul·laria el mateix dia.

  Per a aquesta nova temporada, estan previstes excursions a Xàbia o Dénia, entre altres poblacions veïnes. També, cal assenyalar que fa unes setmanes ja va ser celebrada la primera excursió al paratge de la cova de la Gola, en el terme municipal de Senija, un lloc volgut i emblemàtic per a la ciutadania.

  Pujar