elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Convocatòria per a la concessió d'ajudes 2018-19 per als estudiants

Convocatòria per a la concessió d'ajudes 2018-19 per als estudiants

    L'Ajuntament de Benissa ha publicat la nova convocatòria 2018-2019 per a la concessió d'ajudes per als estudiants amb especialitats que no es realitzen en el municipi. Aquesta subvenció te com a objectiu promoure i facilitar l'accés als ensenyaments que no es poden cursar a Benissa, bé per l'horari o modalitat diferent de manera presencial en el cas de Batxiller o dels Cicles Formatius de grau superior o mitjà, així com ensenyament universitari adaptat a l'espai europeu d'educació superior conduent a títols oficials de grau, llicenciats, enginyer, arquitecte, diplomat, mestre, enginyer tècnic, arquitecte tècnic, els màsters i dels conservatoris de música de grau professional.

    La quantia màxima de les subvencions convocades és de 24.000 euros, finançats per les regidories d'Educació i Joventut. La quantia de l'ajuda individual podrà ser com a màxim de 200 euros per als alumnes universitaris i de 100 euros per als estudiants de batxiller, de cicles formatius, de màsters i estudis de conservatoris de música de grau professional.

    Per a ser beneficiaris d'aquestes beques els estudiants han de tenir més de 12 anys, estar empadronats en el municipi i no estar treballant. Les sol·licituds podran presentar-se en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà fins al 18 de gener de 2019.

    Posteriorment, durant el mes de juliol, els interessats hauran de justificar haver superat un mínim dels 35 crèdits exigits en la convocatòria en el cas dels estudiants universitaris o haver superat el 50% de les assignatures en el cas dels estudiants de batxillerat i cicles formatius. Quant als estudis de màster i de conservatoris de música, s'haurà d'acreditar haver superat el curs. Finalment en el mes de novembre, els estudiants rebran l'ajuda.

    Pujar